Shop

 • Πλαστικές Κάρτες Ελέγχου Πρόσβασης

  Οι πλαστικές κάρτες αποτελούν το πιο συνηθισμένο μέσο για τον έλεγχο πρόσβασης προσώπων, χάρη στη μεγάλη εξοικείωση με τη χρήση διαφόρων ειδών καρτών στη σύγχρονη καθημερινότητα. Ανάλογα με το κόστος διατίθενται οι εξής τεχνολογίες αναγνώρισης:

  • πλαστικές κάρτες με εκτυπωμένη σήμανση ραβδωτού κώδικα (barcode)
  • επαγωγικές πλαστικές κάρτες με ενσωματωμένο τσιπάκι και κεραία (RFID)
  • πλαστικές κάρτες με μαγνητική ταινία
  0,371,49 Με ΦΠΑ
 • NAC-5000

  Ηγέτιδα στην αγορά συσκευών ελέγχου πρόσβασης υψηλού κόστους, χάρη στα ανώτερα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.
  1.140,80 Με ΦΠΑ
 • RealPass-V

  Συσκευή ανάγνωσης ταξιδιωτικών εγγράφων πλήρους σελίδας σε ένα στάδιο, που υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες: σάρωση πλήρους σελίδας, εξαγωγή ορισμένης εικόνας, οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR), φωτισμός IR ή UV και ανάγνωση μικροτσιπ με ραδιοσυχνότητες (RFID).

  2.914,00 Με ΦΠΑ
 • OptiMouse Plus

  Το OptiMouse Plus είναι ένα ενσύρματο οπτικό ποντίκι υπολογιστή με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας Smart Capture™,  εργονομικά τοποθετημένο στο πλευρικό τοίχωμα, όπου αποτελεί τη φυσική θέση τοποθέτησης του αντίχειρα για φυσική και συνεπή σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το OptiMouse Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση, την αναγνώριση και τη επαλήθευση χρήστη, βάσει δακτυλικού αποτυπώματος αντί για προσωπικό κωδικό πρόσβασης (PIN) που ενέχει τον κίνδυνο απώλειας, εσφαλμένης πληκτρολόγησης ή διαρροής σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες .

  113,21 Με ΦΠΑ
 • BioMini Slim 2

  Το BioMini Slim 2 αποτελεί τον περιφερειακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, που ενσωματώνει την υψηλή τεχνολογία της Suprema και διαθέτει τις πιστοποιήσεις FBI PIV και Mobile ID FAP20 σε πολύ μικρές διαστάσεις για εύκολη χρήση και ευελιξία στην ανάπτυξη λογισμικών εφαρμογών.

  116,75 Με ΦΠΑ
 • Fingkey Hamster I DX

  Περιφερειακή συσκευή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος μικρού μεγέθους για ασφάλεια του υπολογιστή και εύκολη μεταφορά. Διαθέτει διεπαφή USB 1.1/2.0 High/Full Speed.
  155,00 Με ΦΠΑ
 • eNBioAccess-T2

  Συσκευή ελέγχου πρόσβασης, που συγκροτεί ένα προηγμένο βιομετρικό σύστημα ταυτοποίησης σε προσιτή τιμή.
  595,20 Με ΦΠΑ
 • Fingkey Access 2

  Η άριστη επιλογή χαμηλού κόστους για τον αποτελεσματικό έλεγχο πρόσβασης με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος σε ελεγχόμενους χώρους.
  496,00595,20 Με ΦΠΑ
 • Τουρνικέ Tansa

  Τα τουρνικέ χρησιμοποιούνται ευρέως σε δημόσιους χώρους με μεγάλη προσέλευση κόσμου για τον έλεγχο της πρόσβασης ή/ και την καταμέτρησή του. Μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα ή σε διασύνδεση με συσκευές access control ή λογισμικά καταμέτρησης. Ιδιαίτερα στην περίπτωση ελέγχου πρόσβασης με ατομικές κάρτες ή βιομετρική ταυτοποίηση, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί τον αναγνώστη κατά το δοκούν και να επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση. Τα τουρνικέ TANSA χαρακτηρίζονται για τη φίνα εμφάνισή τους και την αξιόπιστη λειτουργία τους, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής και την 25ετή εμπειρία του κατασκευαστή τους.
  1.922,003.536,48 Με ΦΠΑ
 • -100%

  Βραχιολάκια Κλειστού Βρόγχου (RFID Wristbands)

  Τα βραχιολάκια κλειστού βρόγχου (RFID Wristbands) αποτελούν ένα μοντέρνο μέσο ελέγχου εισόδου σε χώρους ειδικής πρόσβασης, καθώς φοριούνται στο χέρι σαν κόσμημα. Επίσης, περιορίζουν την πιθανότητα ο ενδιαφερόμενος να μην το έχει μαζί του, εξαιτίας απώλειας ή αμέλειας. Παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου στην επιφάνειά τους, αποτελώντας ένα έμμεσο μέσο διαφήμισης ή προώθησης μηνυμάτων.
  2,312,07 Με ΦΠΑ
 • -100%

  Επαγωγικά Μπρελόκ (RFID Keyfobs)

  Τα επαγωγικά μπρελόκ (RFID Keyfobs) αποτελούν ένα πρακτικό μέσο ελέγχου εισόδου και διαφήμισης μίας επιχείρησης.
  2,001,80 Με ΦΠΑ
 • Διαχείριση Παρουσιών – NCheck Bio Attendance

  To NCheck Bio Attendance είναι ένα βιομετρικό σύστημα τελικού-χρήστη σχεδιασμένο να αυτοματοποιεί τον έλεγχο παρουσιών σε εποπτευόμενους χώρους. Το εύρος εφαρμογών του επαγγελματικής χρήσης είναι μεγάλο και κυμαίνεται από την απλή παρακολούθηση και καταγραφή του χρόνου εργασίας μέχρι τον έλεγχο "πόρτας" (check-in) σε εκδηλώσεις, κέντρα νυκτερινής διασκέδασης, κλινικές, δημόσιες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

   

  59,52117,80 Με ΦΠΑ
 • eNBioAccess-T3

  Αξιόπιστη συσκευή ελέγχου πρόσβασης με ποικιλία μεθόδων ταυτοποίησης μέχρι 10.000 υποκειμένων.
  843,20 Με ΦΠΑ
 • eNBioAccess-T5

  Μία συσκευή ελέγχου πρόσβασης υψηλής απόδοσης για απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας, αφού μπορεί να ταυτοποιεί ταχύτατα μέχρι και 50.000 υποκείμενα.
  1.054,00 Με ΦΠΑ
 • Wacom STU-530

  Με έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών, η STU-530 είναι η ιδανική ταμπλέτα υπογραφής για χρήση σε POS ή σημεία συναλλαγής με πελάτες. Προσφέρει μία πολύ απολαυστική υπογραφής σε μία βελτιωμένη, λεπτή και διακριτική συσκευή. Ο νέος σχεδιασμός της ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για μία μοντέρνα, ισχυρή, εργονομική και αξιόπιστη ταμπλέτα υπογραφής. Επιπλέον η λήψη ψηφιακών χειρόγραφων υπογραφών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για branding, marketing ή δια φημιστικούς σκοπούς, καθιστώντας την ένα έγκυρο εργαλείο marketing. Τα 1024 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης διασφαλίζουν τη φυσική λήψη υπογραφής για την ικανοποίηση των νομικών προτύπων. Για τη φυσική ασφάλεια και την διενέργεια ασφαλών συναλλαγών χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση AES 256bit και ανταλλαγή κλειδιών RSA 2048bit. Κάθε συσκευή έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό ID υλικό, προκειμένου να ανιχνεύεται η ακριβής μονάδα που χρησιμοποιήθηκε για μία συγκεκριμένη. Το ηλεκτρονικό στυλό είναι δεμένο με την ταμπλέτα, ώστε να μην μπορεί να χαθεί. Η STU-530 είναι κατασκευασμένη για εντατική χρήση σε σταθερή θέση, ιδίως σε ταμεία και συστήματα check-out.
  295,12 Με ΦΠΑ
 • Wacom STU-430

  Η STU-430 αποτελεί μία ταμπλέτα υπογραφής με μονοχρωματική οθόνη, πλήρη λειτουργικότητα και ένα μοντέρνο, λεπτό και επίπεδο σχήμα.Διαθέτει αρκετά πλατιά οθόνη 4,3", ώστε να χωράνε φαρδιές υπογραφές, αλλά και να εμφανίζονται πλήκτρα αφής σε αυτήν. Η ανακλαστική οθόνη LCD είναι εύκολα αναγνώσιμη σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού. Η STU-430 είναι εξαιρετικά ανθεκτική, συνδυάζοντας πατενταρισμένη και χωρίς ανάγκη συντήρησης τεχνολογία EMR της Wacom με περισσότερα απο 1024 επίπεδα πίεσης και μία ενισχυμένη προστατευτική από γρατζουνιές γυάλινη επιφάνεια στην οθόνη LCD. Για λόγους ασφαλείας χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση AES-256 / RSA-2048. Η ενσωματωμένη θήκη για το ψηφιακό στυλό έχει διπλό ρόλο και σαν κλειδαριά για την αποφυγή κατά λάθος αποσύνδεσης του καλωδίου usb.
  223,20 Με ΦΠΑ
 • Hamster IV

  Το Hamster IV είναι ο πιο δημοφιλής και εύχρηστος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων της SecuGen, που έχει πιστοποιηθεί από το FBI. Διαθέτει έναν λιτό εργονομικό σχεδιασμό και τον πιο ανθεκτικό και τεχνολογικά προηγμένο οπτικό αισθητήρα με χρήση της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιομετρικής τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων SEIRTM.

  148,80 Με ΦΠΑ
 • BioMini

  Το BioMini αποτελεί περιφερειακό με ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα υψηλής ποιότητας για την αποτύπωση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε ανάλυση 500dpi. Καλύπτει επίσης τις προδιαγραφές IP65 για αντοχή στη σκόνη και στο νερό, ώστε να διασφαλίζεται λειτουργία υψηλών επιδόσεων.
  155,00 Με ΦΠΑ
 • Fingkey Hamster II DX

  Στιβαρή περιφερειακή συσκευή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος για αυξημένη προστασία πρόσβασης κυρίως σε desktop υπολογιστικά συστήματα.
  179,80 Με ΦΠΑ
 • RealScan-G1

  Το RealScan-G1 είναι ένας πιστοποιημένος από το FBI PIV ζωντανός σαρωτής μεμονωμένων δακτύλων και διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία της Suprema Ζωντανής Ανίχνευσης Δακτύλου (LFD). Χρησιμοποιώντας την υπέρτερη οπτική μηχανική κατασκευή της Suprema, προσφέρει κάθε απαραίτητο χαρακτηριστικό συμπεριλαμβανόμενο σε ένα μηχάνημα κομψό και μικρών διαστάσεων κάνοντάς το ιδανικό για υψηλής ταχύτητας λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων που απαιτούνται σε δημόσιες και εγκληματολογικές εργασίες εξακρίβωσης στοιχείων. Το RealScan-G1 διασφαλίζει υψηλής ποιότητας λήψη εικόνας χρησιμοποιώντας διαδικασίες αυτόματης επαλήθευσης ποιότητας εικόνας συνδυασμένες με τεχνικές εκμηδένισης φαινομένων διάχυσης και "εικόνας-φάντασμα".
 • BioMini Combo

  Το BioMini Combo είναι κατάλληλο για λογισμικές εφαρμογές ευέλικτης ή αυξημένης ασφάλειας, καθώς υποστηρίζει την ταυτοποίηση διπλής επαλήθευσης. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προαιρετική υποδοχή SAM για έξυπνες κάρτες με ή χωρίς επαφή, υποστηρίζοντας όλα τα ευρέως διαδεδομένα πρωτόκολλα επαγωγικών καρτών.
 • BioMini Slim

  Το BioMini Slim αποτελεί διεθνώς το λεπτότερο περιφερειακό αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος με πιστοποίηση FBI PIV και Mobile ID FAP20. Διαθέτει μεγάλη περιοχή λήψης, διαστάσεων 18,0 mm x 25,4 mm, που πληροί κατά πολύ τις αντίστοιχες προδιαγραφές του προτύπου Mobile ID FAP20 (15,2 mm x 20,3 mm). Η λήψη ξεκινάει αυτόματα με την τοποθέτηση του ακροδακτύλου στο περιφερειακό, χάρη στη λειτουργία “Automatic Finger Placement Detection”.

 • eNBioScan-C1

  To eNBioScan-C1 αποτελεί έναν περιφερειακό αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος με πιστοποίηση FBI PIV και προσιτό κόστος.

 • RealScan-F

  Το RealScan-F είναι ένας ζωντανός σαρωτής αποτυπώματος παλάμης διαθέτοντας μια πλάκα για λήψη ποικίλων τύπων δακτυλικών αποτυπωμάτων συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων, εκείνων με κύλιση, των παλαμών και του πλαϊνού μέρους των παλαμών ("παλάμη του συγγραφέα"). Διαθέτει πρωτοποριακές οπτικές & βιομετρικές τεχνολογίες της Suprema και είναι ικανό να λαμβάνει ύψιστης ποιότητας εικόνες ανεξαρτήτως της φυσικής κατάστασης των δακτύλων. Το RS-F διαθέτει στη βασική του έκδοση πολλά βολικά χαρακτηριστικά όπως μια ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη LCD, ηχητικές οδηγίες, διακόπτη ποδός και ένα φορητό τροφοδοτικό. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από το FBI και παρέχει την τέλεια λύση για ποικίλες εφαρμογές εξακρίβωσης στοιχείων εγκληματιών.
 • RealScan-G10

  Το RealScan-G10 αποτελεί την επόμενη γενιά της τεχνολογίας ζωντανών σαρωτών. Είναι σχεδιασμένο να λαμβάνει μεμονωμένα και δέκα δακτυλικά αποτυπώματα (4+4+2 και αποτυπώματα με κύλιση) με οπτική τεχνολογία αιχμής και τεχνική ακριβούς κατασκευής εικόνας. Αγγίζοντας απίστευτη συχνότητα καρέ πάνω απο 20fps, η συσκευή επιτυγχάνει υπερ-υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας με υπέρτερη ποιότητα εικόνας. Με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του έχοντος την πιστοποίηση FBI IAFIS  Παράρτημα F, το RealScan-G10 είναι ο τέλειος ζωντανός σαρωτής λήψης δέκα αποτυπωμάτων για ποικίλες εγκληματολογικές εφαρμογές και εφαρμογές του Δημόσιου Τομέα.
  2.112,10 Με ΦΠΑ
 • RealScan-D

  Το RealScan-D είναι μία φορητή συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων δύο δακτύλων, που συνδυάζει τεχνολογικά επιτεύγματα οπτικής επιστήμης με πληθώρα σύγχρονων λειτουργικών χαρακτηριστικών. Με το κομψό και εργονομικό σχεδιασμό του, το RealScan-D εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση ακόμα και σε ακραία περιβάλλοντα και εγγυάται λήψη ακριβείας είτε για στεγνά ή για βρεγμένα ακροδάκτυλα.

  1.054,00 Με ΦΠΑ
 • Έλεγχος Η/Υ με την ίριδα

  Η ανεξάρτητη απο υλικό εξοπλισμό τεχνολογία του αλγόριθμου SentiGaze, εκτελεί παρακολούθηση των σημείων που κοιτάει η ίριδα του ματιού, σε πραγματικό χρόνο χωρίς καμία φυσική επαφή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή θερμικού χάρτη των σημείων που κοιτάει η ίριδα του ματιού και για τον έλεγχο εφαρμογών με βάση την κίνηση του ματιού (εύχρηστο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες).
  1.103,60 Με ΦΠΑ
 • Φωνητικός – Χειρονομιακός Έλεγχος Η/Υ – NPointer

  Το NPointer είναι μία δωρεάν εφαρμογή για φωνητικό και χειρονομιακό έλεγχο του Η/Υ με Microsoft Windows (desktop ή laptop).
 • Φίλτρο για βίντεο – NVeiler Video Filter

  Το Φίλτρο Επεξεργασίας Βίντεο NVeiler Video Filter, είναι ένα πρόσθετο λογισμικού επεξεργασίας εικόνας για βίντεο το οποίο ανιχνεύει αυτόματα, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται μέσα στο καρέ της εικόνας του βίντεο και τα κρύβει χρησιμοποιόντας το εφέ των pixels. Επίσης, είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να κρύψει τα πρόσωπα που κινούνται σε διαδοχικά καρέ και να εντοπίσει νέα πρόσωπα, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιώντας το NVeiler Video Filter, να κρύψουν πρόσωπα ή σημεία του προσώπου της επιλογής τους αλλά και να κρύψουν άλλα αντικείμενα (εκτός των προσώπων) όπως για παράδειγμα πινακίδες αυτοκινήτων, ταμπέλες κ.τ.λ
  14,8829,76 Με ΦΠΑ
 • Φωνητική αναγνώριση

  Η τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης VeriSpeak διατίθεται ως πακέτο ανάπτυξης λογισμικού που επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών α) stand alone και β) web based σε πλατφόρμες Microsoft Windows, Linux, Mac OS X και Android.

  420,361.065,16 Με ΦΠΑ
 • Μικτά Βιομετρικά Συστήματα

  Ένα μικτό βιομετρικό σύστημα ταυτοποίησης (multi-biometrics) συνδυάζει δύο ή περισσότερες βιομετρικές μεθόδους, εκμεταλλευόμενο τα πλεονεκτήματα καθεμίας από αυτές για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης πιστότητας και αξιοπιστίας. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα σημαντική για συστήματα, που χρησιμοποιούν διαδικασίες 1:Ν–ταυτοποιήσεων και διαχειρίζονται μεγάλες βάσεις δεδομένων, διότι μειώνουν την πιθανότητα αποδοχής σφάλματος.

  3.211,606.187,60 Με ΦΠΑ
 • Αναγνώριση Ίριδας Ματιού

  Η ίριδα του ματιού κάθε ανθρώπου είναι τόσο μοναδική, όσο και τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Κάθε ένα από τα μάτια μας έχει τη δική του εντελώς διαφορετική ίριδα με απολύτως μοναδικούς σχηματισμούς, που αν δεν συμβεί κάποιος τραυματισμός, παραμένουν αμετάβλητοι καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Η ποικιλότητα και η πολυπλοκότητα αυτών των σχηματισμών σε συνδυασμό με την τυχαία κατανομή τους σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό, καθιστούν την ίριδα αξιοποιήσιμη στην ανάπτυξη βιομετρικών συστημάτων.
  420,361.065,16 Με ΦΠΑ
 • Αναγνώριση Αφής

  Η ταυτοποίηση ατόμων βάσει αφής στηρίζεται στη μοναδικότητα των αποτυπωμάτων που αφήνουν τα ανθρώπινα ακροδάχτυλα, όταν έρθουν σε επαφή με κάποια επιφάνεια. Γι' αυτό τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να θεωρηθούν με ασφάλεια ως ένα είδος υπογραφής, που πιστοποιεί με ακρίβεια την ταυτότητα ενός ατόμου.
  420,361.065,16 Με ΦΠΑ
 • Αναγνώριση Προσώπου

  Παρότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρωπίνων πρόσωπων δεν παρουσιάζουν την μοναδικότητα των ακροδαχτύλων και της ίριδας των ματιών, με αποτέλεσμα η αξιοπιστία της ταυτοποίησης προσώπου να είναι ελαφρώς μικρότερη, η μέθοδος αυτή είναι μια σημαντική εναλλακτική λύση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός βιομετρικού συστήματος ταυτοποίησης. Τα κύρια πλεονεκτήματά της είναι η ευκολία εφαρμογής (δεν απαιτείται η φυσική επαφή του αντικειμένου με τη συσκευή ανίχνευσης), η κοινωνική αποδοχή της (το πρόσωπο είναι συνεχώς ορατό) και το χαμηλό κόστος (δεν απαιτείται τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός).
  420,361.065,16 Με ΦΠΑ
 • Τεχνητή όραση

  Όλοι οι άνθρωποι έχουν το έμφυτο χάρισμα να αναγνωρίζουν τα φυσικά αντικείμενα. Δηλαδή άπαξ και δουν ένα αντικείμενο, μπορούν να το αναγνωρίσουν ξανά είτε βρίσκεται στο ίδιο ή σε διαφορετικό περιβάλλοντα χώρο. Σήμερα υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός εφαρμογών – από την ασφάλεια μέχρι τη βιομηχανική παραγωγή – όπου η αυτοματοποίηση της διαδικασίας αναγνώρισης αντικειμένων είναι αποδοτικότερη, ασφαλέστερη ή οικονομικότερη, με τη χρήση ενός υπολογιστή με τη δυνατότητα αναγνώρισης αντικειμένων σε συνδυασμό με μια φωτογραφική μηχανή ή άλλη οπτική συσκευή λήψης εικόνων (δεδομένων).
  420,36 Με ΦΠΑ
 • IntelliParking – Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Parking

  Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης parking είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης parking μόνιμων και περιστασιακών πελατών, νέας γενιάς το οποίο ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Το σύστημα είναι πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις του φορολογικού κώδικα, και μπορεί να εκδώσει θεωρημένες αποδείξεις και τιμολόγια. Τα βασικά μέρη τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συστήματος είναι οι μπάρες πρόσβασης, τα τερματικά εισόδου - εξόδου & ο κεντρικός σταθμός διαχείρισης πελατών.  
  3.100,006.200,00 Με ΦΠΑ
 • PGMSoftware – Διαχείριση Αθλητικών Κέντρων

  Το PGMSoftwareTM συνιστά την πλέον αξιόπιστη ολοκληρωμένη εφαρμογή πλήρους διαχείρισης γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και συλλόγων, σχολών πολεμικών τεχνών, σχολών χορού, κέντρων ευεξίας (SPA) και ινστιτούτων ομορφιάς-αδυνατίσματος, όπως πιστοποιούν και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις του λογισμικού, που υποστηρίζουμε σήμερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αναπτύχθηκε (και συνεχίζει να επεκτείνεται) με τη συμβολή έμπειρων επαγγελματιών του κλάδου ως ένα δυναμικό εργαλείο, με δυνατότητα κάλυψης των διαρκώς εξελισσόμενων - αλλά και των ιδιαίτερων - αναγκών των επιχειρήσεών τους.
  620,002.232,00 Με ΦΠΑ